Căutare

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu informații privind oportunități de afaceri, noutăți legislative și diverse soluții din practica judiciară.

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.insolventa.ro


www.insolventa.ro este site-ul oficial al Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L.
Accesul și utilizarea site-ului www.insolventa.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos.

Termenii și condișiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

www.insolventa.ro poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui site sunteți de acord să nu faceți responsabile Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. și nici terțele părți implicate în crearea, producerea sau livrarea acestui site, sau ale căror materiale apar în acest site, pentru consecințele acțiunilor pe care le veți întreprinde pe baza informațiilor conținute în acest site.

Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional, informațiile și fotografiile publicate, putând suferi modificări față de momentul postării acestora pe site, fără a se putea imputa proprietarului acestui site. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial.

Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.

Telefon:+40.232.243.864
Fax:      +40.232.212.231
Web:     insolventa.ro

ISO