Căutare

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu informații privind oportunități de afaceri, noutăți legislative și diverse soluții din practica judiciară.

Testimoniale

“Am fost plăcut impresionat de colaborarea cu MRL, am avut ocazia să cunosc o echipă profesionistă şi plină de energie, care a reuşit să răspundă cu excelenţă provocărilor apărute. Sunt foarte mulţumit de calitatea şi promptitudinea serviciilor oferite încă din prima clipă când am început colaborarea cu Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. Vă doresc mult succes în continuare!”
Administrator special Popovici Ionel, SC EVRIKA SRL Bacău


“În privinţa colaborării cu Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., vă mulţumim pentru serviciile oferite şi pentru buna colaborare . Personalul dumneavoastră ne inspiră încredere, comunicarea este facilă, iar soluţiile oferite au fost foarte bune.”
Administrator special Mona Conachi, SC EST MIRO SRL Iasi

“Colaborarea cu Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L, pe toate planurile , poate fi descrisă ca fiind excepţională, la calitate maximă.”
Administrator special Dr. Alexoae Gabriel, S.C. D.A.B.M. MED S.R.L. Iasi

“Filiala Bălan SA este în contact cu societatea dumneavoastră de mai bine de 4 ani. Pe tot parcursul acestei perioade, colaborarea a fost extrem de eficientă. Am apreciat foarte mult disponibilitatea, rapiditatea şi amabilitatea reprezentanţilor acestei societăţi. Conlucrarea cu firma dumneavoastră se dovedeşte extrem de utilă pentru activitatea pe care o desfăşurăm. Am descoperit un colectiv profesionist, care îmbină în mod benefic experienţa profesională cu specificul activităţii şi, foarte important în aceste vremuri de criză, o mare flexibilitate în ceea ce priveşte rezolvarea rapidă a tuturor problemelor apărute. Suntem extrem de mulţumiţi de modul în care s-a răspuns necesităţilor noastre.” 
Administrator special Ing. Szasz Laszlo, Compania Naţională a Cuprului, Aurului şi Fierului MINVEST S.A. Deva, Filiala Bălan


“Până în prezent, colaborarea la toate nivelurile cu Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L este foarte bună, oferind servicii de înalt nivel profesional.
Comunicarea cu managerul de proiect este la un nivel foarte bun, oferindu-ne ajutor și soluții oricând a fost necesar. Și din partea personalului MRL cu care am colaborat, a existat întotdeauna disponibilitate și promptitudine, existând calitate în soluțiile oferite.
Toată echipa MRL cu care noi colaborăm are un înalt profesionalism, rezolvând și gestionând corespunzător chiar și situațiile de criză.”
Administrator special BĂLAN CĂTĂLIN CLAUDIU, S.C. AVICOLA IASI S.A.


“Cu toate că nu avem o colaborare cu un istoric consistent, tot ce pot să spun este că apreciez răbdarea cu care echipa M.R.L încearcă să identifice atât problemele cât și soluțiile. Comunicarea liberă și dorința de cunoaștere a business-ului ne ajută să învățăm și să recunoaștem greșelile de management.
Pentru noi  colaborarea cu M.R.L. înseamnă oportunitatea de a învăța să facem lucrurile mai bine.”
Administrator special MARIAN OLTEANU, SC Casa Olteanu SRL Iași


“De la preluarea societății și până în prezent, avem o colaborare foarte bună. Relațiile de comunicare cu personalul firmei sunt de asemenea foarte bune, servicii promte si de calitate.”
Administrator special VERGINIA TILICA, SC MOLDOMOBILA SA Iasi


“Referitor la colaborarea cu Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. vă putem spune că este caracterizată de profesionalism, promptitudine, obiectivitate și calitate .
Atât managerul de caz cât și personalul dau dovadă de amabilitate, disponibilitate permanentă la solicitările noaste, oferă soluții sigure și rapide în gestionarea situațiilor de criză, sunt atenți la detalii și la solicitările extra, sunt flexibili și comunicativi .
Suntem permanent în legătură cu managerul de caz și întotdeauna am primit un răspuns în timp util și la obiect la toate solicitările noastre.”
SC Minbucovina Vatra Dornei, Director general Ing. Gheorghe Iordache

Telefon:+40.232.243.864
Fax:      +40.232.212.231
Web:     insolventa.ro

ISO