DE CE CO-PILOT ÎN INSOLVENȚĂ

Cei care îți datorează bani au intrat în procedura insolvenței? Administratorul judiciar sau lichidatorul judiciar care gestionează procesul de insolvență al debitorului tău ia măsuri care te nemulțumesc sau pe care pur și simplu nu le înțelegi? Nu este totul pierdut! Sfatul specialiștilor noștri îți poate fi de un real folos, mai ales dacă alegi ca aceștia să te consilieze și să te ghideze încă de la începutul procedurii.

Consiliere

Te consiliem și te ghidăm încă de la începutul procedurii insolvenței debitorilor tăi pentru a-ți recupera banii în timpul cel mai scurt, dacă nu știi ce ai de făcut sau nu înțelegi măsurile aplicate de administratorul judiciar.

Analiză

Analizăm periodic starea procedurii insolvenței debitorilor tăi și îți comunicăm cum îți poți mări șansele de recuperare a banilor.

Decizii

Te învățăm să iei decizii pe baza celor mai bune informații și să fii cu un pas înaintea celorlalți.

Cui se adresează?

 • Persoanelor fizice sau juridice care au de recuperat bani de la societăți împotriva cărora s-a deschis procedura de insolvență/faliment.
 • Creditorilor înscriși la masa credală a debitorilor lor.
 • Persoanelor care derulează relații comerciale cu o societate aflată în insolvență/reorganizare judiciară/faliment.

De ce Copilot de insolvență?

Pentru a cunoaște dedesubturile procedurii de insolvență și toate pârghiile pe care legea ți le pune la îndemână, ai nevoie de ani de experiență, pe care noi îi avem și îi putem pune în slujba ta prin servicii de consultanță la cel mai înalt nivel astfel încât tu să îți poți recupera creanța pe care o deții împotriva unui debitor aflat în insolvență/reorganizare judiciară/faliment.

Serviciile noastre sunt pentru tine dacă:

 • vrei să fii 100% sigur că ai făcut toate demersurile necesare pentru recuperarea banilor tăi.
 • vrei să iei decizii pe baza celor mai bune informații.
 • vrei să fii cu un pas înaintea celorlalți.
 • vrei să fii actor și nu doar spectator în insolvența debitorului tău.
 • vrei să te asiguri că nu se vor face plăți preferențiale către alți creditori.

De ce ai nevoie de serviciile noastre?

 • Ai nevoie de ajutor pentru formularea cererii de creanță, astfel încât să nu îți scape elemente esențiale.
 • Pentru a avea un cuvânt de spus în procedură indiferent dacă deții sau nu creanța cea mai mare.
 • Pentru a preîntâmpina abuzurile care ar putea fi săvârșite de alți creditori sau de către debitor.
 • Pentru a găsi forma prin care ai putea să valorifici unele bunuri neesențiale planului de reorganizare asupra cărora ai instituită garanție.
 • Pentru a ști cum să votezi în cadrul ședințelor creditorilor.

Cum te ajutăm noi?

 • Îți oferim consultanță la redactarea actelor specifice creditorilor în procedura insolvenței (cum ar fi: declarații de creanță, contestații împotriva tabelelor de creanțe, contestații împotriva măsurilor administratorului judiciar/lichidatorului judiciar, cereri de ridicare a suspendării valorificării, contestații împotriva planurilor de distribuire, căi de atac, cereri de plată, cereri de intrare în faliment etc).
 • Te consiliem pentru ca votul pe care îl exprimi în cadrul adunărilor de creditori să urmărească cel mai bine interesele tale și îți putem redacta mandatele de vot.
 • Analizăm periodic starea procedurii și situația debitorului tău pe baza informațiilor pe care ni le oferi sau a celor ce devin publice prin publicarea în BPI (Buletinul Procedurilor de Insolvență) și îți comunicăm care sunt șansele reale de recuperare a creanței tale.
 • Îți oferim soluții alternative în cadrul legii insolvenței.
 • Te consiliem cum să îți aduci creanțele la scadență anticipată.
 • Analizăm viabilitatea planului de reorganizare propus de debitorul tău sau putem redacta în numele tău un plan de reorganizare, în situațiile în care legea îți permite să îl propui.

Ce spun clienții despre serviciul Co-pilot în Insolvență

Av. Mihaila Nicoleta, Baroul București www.lawyersclass.ro

Ne bucurăm de colaborarea cu Management Lichidare Reorganizare IAȘI SPRL, profesioniști în materie de proceduri de insolvență și concordat preventiv. Echipa MRL este de o înaltă ținută morală și profesională, remarcându-se prin aplecarea obiectivă asupra cauzelor, prin stăruință și soluții îndrăznețe.

Fiterman Pharma SRL

Ca specialist în domeniul insolvenței, societatea MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI SPRL a oferit întregul suport pe durata colaborării și a răspuns prompt la solicitările noastre. Recomandăm societatea MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI SPRL ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice societate interesată în colaborarea cu aceasta. Apreciem calitatea serviciilor sale ce o diferențiază într-un mod favorabil față de alți specialiști în domeniu.

Istek Atalay / administrator special Istech Company SRL

Antohe Elena, Mecano FUC SA, director economic

Echipa din cadrul Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL a evaluat și conștientizat nevoile personalului nostru de instruire în ce privește legislația, modul de abordare total nou a activității economice. În acest context, echipa de colaboratori s-a implicat cu abilitate și înțelegere având disponibilitate permanentă asupra problemelor cu care ne-am confruntat în derularea acestei etape destul de complexe pentru o societate comercială.

Întrebări Frecvente

Cum poți controla dacă valorificările sunt făcute corect? Dacă știi unde să cauți vei descoperi că legea insolvenței pune la îndemână o serie de pârghii legale prin care poți verifica și controla corectitudinea procesului de valorificare. 

Dacă sunt creditori care au creanțe mai mari decât mine, am și eu un cuvânt de spus? Da, procedura insolvenței este concursuală, iar legea permite tuturor creditorilor să intervină atunci când drepturile sau interesele lor sunt nesocotite. Dacă sumele admise în favoarea altor creditori sunt creanțe fictive, incerte sau prescrise poți înclina cu succes balanța în favoarea ta. 

Cum poți controla creanța bugetară? Dacă acționezi atunci când trebuie, vei avea posibilitatea de a contesta orice creanță bugetară a debitorului tău și de a verifica corectitudinea acesteia prin intermediul unei expertize. Cu titlu de exemplu, am întâlnit spețe în care creanța s-a micșorat de peste 100 de ori. 

Dacă nu am avut cunoștință de insolvența debitorului meu mai pot face ceva? Apelând din timp la serviciile noastre, vom face tot posibilul pentru a te ajuta să fii repus în drepturi. 

Cât mă costă? Mai puțin decât ai putea pierde. În funcție de complexitatea problemelor cu care te confrunți vom stabili împreună cuantumul costurilor precum și o modalitate de plată adaptată nevoilor tale. 

Pentru cine NU este serviciul Copilot de insolvenţă?

 • dacă nu te interesează să îți recuperezi banii.

 • dacă ți se pare că știi totul despre insolvență.

 • pentru cei care cred că este suficient să se înscrie la masa credală și așteaptă să pice banii din cer.

 • pentru cei care NU au nevoie de un partener de încredere care să le stea alături în labirintul insolvenței.

VINO SĂ TE ÎNVĂȚĂM SĂ DEȚII CONTROLUL !

  Sunt de acord cu utilizarea de către MRL, a datelor cu caracter personal transmise în formularul de contact, precum și cu alte date ulterioare necesare în legatură cu solicitarea mea