De ce renaissance?

Restructurarea afacerii are drept scop identificarea și implementarea unor soluții organice pentru eliminarea oricăror disfuncționalități din cadrul afacerii tale. Mandatul ad-hoc și concordatul preventiv au drept scop surmontarea eventualelor dificultăți financiare, prin negocieri susținute cu creditorii.

Restructurare

Restructurare: vom identifica și implementa soluții organice pentru eliminarea disfuncționalităților din cadrul afacerii tale.

Mandat ad-hoc

Mandat ad-hoc și concordat preventiv: vom negocia cu creditorii rescadențări, eșalonări sau alt tip de restructurare a datoriilor, mutual avantajoasă.

Renașterea afacerii

Te ghidăm pas cu pas pentru ca afacerea ta să renască și să îți aducă profitul pe care ți-l dorești.

Cui se adresează?

 • societăților care se mențin cu greu pe linia de plutire.
 • celor care s-au săturat să aducă bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile și nu văd șanse de îmbunătățire a situației.
 • societăților cu risc iminent de încetare de plăți, care au nevoie de consiliere pentru a stabili pașii de urmat.
 • societăților care au probleme și doresc să apeleze la o procedură de restructurare.
 • societăților aflate deja într-o procedură de preinsolvență, care doresc consultanță pentru a înțelege procedura care li se aplică. 

De ce ai nevoie de Renaissance?

Pentru că vrei să beneficiezi de un pachet de servicii profesioniste astfel încât eforturile tale să nu urmeze clasicul scenariu ce se finalizează cu eșecul afacerii.

Restructurarea afacerii are drept scop identificarea și implementarea unor soluții organice pentru eliminarea disfuncționalităților din cadrul afacerii tale.

Mandatul ad-hoc și concordatul preventiv au drept scop surmontarea eventualelor dificultăți financiare prin negocieri susținute cu creditorii.

  • deții o afacere și te afli în dificultate financiară, existând riscul ca în viitorul apropiat să nu mai poți face față datoriilor.
  • nu știi cum să-ți optimizezi costurile.
  • ai nevoie sa identifici care sunt factorii care au declanșat situația în care se află afacerea ta, pentru a-i putea înlătura.
  • ai nevoie de o strategie inovatoare în vederea eficientizării afacerii.
  • ai nevoie de o soluție integrată (juridic, fiscal, contabil, operațional) pentru a-ți optimiza afacerea în scopul depășirii impasului în care te afli.

Pachetul Renaissance este pentru tine dacă:

 • vrei să păstrezi controlul afacerii tale.
 • vrei sa menții încrederea partenerilor care te-au sprijinit încă de la început drum.
 • vrei sa păstrezi locurile de muncă pe care le-a generat activitatea ta.
 • activitatea ta este importanta pentru comunitatea locală, iar eșecul acesteia ar avea un impact social major.
 • nu ești familiarizat cu procedurile de preinsolvență și ceea ce presupun acestea.
 • vrei să plăteşti pe cineva care să rezolve probleme în locul tău.

Cum te ajută Renaissance?

 • implementăm Planul S.O.C. (Strategie de Optimizare a Cheltuielilor):
 • analiza și diagnosticarea afacerii.
 • determinarea cauzelor care au generat insolvența.
 • analiza SWOT: puncte tari vs. puncte slabe.
 • identificarea vulnerabilităților în plan financiar și juridic.
 • prognoza evoluției cash-flow-ului.
 • propunere măsuri/strategie în vederea eficientizării afacerii.
 • stabilirea obiectivelor de atins.
 • negociem cu creditorii rescadențări, eșalonări sau alt tip de restructurare a datoriilor, mutual avantajoasă.
 • supraveghem și te consiliem pe perioada implementării proiectului.
 • efectuăm analize periodice cu privire la „sănătatea” economică a societății.

Ce spun clienții despre serviciul Renaissance

Chitic Veta / Director economic International Nifavil Construct SRL

Chitic Veta​/ Director economic International Nifavil Construct SRL

Pe lângă faptul că Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. mi-a dat ocazia să întâlnesc niște oameni deosebiți, mi-au demonstrat, în timp, că profesionalismul și seriozitatea îi definesc.

Dan Lăzureanu / Administrator

Dan Lăzureanu​​/ Administrator

Colaborarea pe care o am cu M.R.L. încă din anul 2013 a fost una de bun augur, caracterizată în principal de promptitudine și disponibilitate. În toată această perioadă colaborarea noastră a fost bazată pe profesionalism și respect reciproc. M.R.L., prin oamenii cu care am avut contact, a pus accentul pe comunicare și rezolvarea în mod constructiv a problemelor inerente. Recomand serviciile M.R.L.

Istek Atalay / administrator special Istech Company SRL

Istek Atalay ​/ administrator special Istech Company SRL

Pot să spun că, m-am aflat în fața unor profesioniști, pe toate planurile, colaborarea cu M.R.L. poate fi descrisă ca fiind excepţională, la calitate maximă. Mulțumim pentru promptitudine si profesionalism, iar dacă proverbul este: „omul potrivit, la locul potrivit”, felicitări Corneliu Mititelu pentru că ai găsit oameni nu „potriviți”, ci extraordinari pentru MANAGEMENT REORGANIZARE LICHIDARE IAȘI S.P.R.L.

Cat mă costă dacă aleg Renaissance? Costul produselor noastre depinde de factori diverși în funcție de punctul în care te afli și de cel în care vrei să ajungi. Tocmai din acest motiv te invităm să ne contactezi pentru a stabili detalii concrete cu privire la afacerea ta și pe baza acestora să îți putem propune cea mai bună oferta de preț. 

Întrebări Frecvente

Există o perioadă minimă de contract? Nu există o perioadă minimă de contract pentru serviciile noastre de consultanță. Poți alege oricând să renunți la serviciile noastre de consultanță, fără a fi nevoit să dai explicații, dar ceea ce trebuie să știi este că rezultatele strategiilor noastre nu apar „peste noapte”. 

Cât de mult durează până voi vedea rezultate? Apariția rezultatelor este influențată de o multitudine de factori diverși. Dacă nu ai mai apelat la o procedură de restructurare sau dacă problemele tale nu comportă o complexitate deosebită, rezultatele pot apărea chiar și după prima lună.  

Ce am de câștigat dacă apelez la Renaissance? Time is money. În primul rând, serviciul oferit îți „cumpără” timp pentru a implementa schimbările necesare.Money often costs too much. Pachetul oferit conține servicii integrate: evaluare, contabilitate, fiscalitate, juridic, management, marketing, care, achiziționate separat ar conduce la creștea costurilor. 

Îmi puteți garanta rezultate? Ceea ce trebuie să știi este că rezultatele nu pot fi garantate astfel că ar trebui să îți ridici reale semne de întrebare cu privire la seriozitatea celor care fac astfel de afirmații. Noi îți putem garanta că vom face tot posibilul pentru atingerea obiectivelor și că strategiile pe care ți le propunem sunt rezultatul unei experiențe vaste în domeniu și a unui proces atent de analiză, elaborare și implementare.  

Cat mă costă dacă aleg Renaissance? Costul produselor noastre depinde de factori diverși în funcție de punctul în care te afli și de cel în care vrei să ajungi. Tocmai din acest motiv te invităm să ne contactezi pentru a stabili detalii concrete cu privire la afacerea ta și pe baza acestora să îți putem propune cea mai bună oferta de preț. 

Pentru cine NU este pachetul Renaissance?

 • Renaissance nu îți va fi de folos dacă nu pui în practică sfaturile noastre, nu faci modificările acolo unde este necesar, nu ne furnizezi informațiile de care avem nevoie și nu intenționezi să urmezi strategiile pe care ți le propunem.

 • nu accepți schimbarea ca pe un lucru natural și crezi că ce a funcționat ieri va fi valabil și mâine.

 • vezi cauza declinului doar ca fiind externă și gândești că nu stă în puterea ta să îndrepți lucrurile.

 • daca tu crezi ca știi mai bine cum se face Renaissance, atunci nu îți recomandăm să apelezi la serviciile noastre.

​Potențialul afacerii tale este gata să fie dezlănțuit!

Hai să stabilim detaliile renașterii afacerii tale și să ne apucăm de treabă!

Hai să prelungim cât mai mult etapa prosperă a afacerii tale!

  Sunt de acord cu utilizarea de către MRL, a datelor cu caracter personal transmise în formularul de contact, precum și cu alte date ulterioare necesare în legatură cu solicitarea mea