Bine ai ajuns la M.R.L.!
Să facem cunoștință!Noi suntem Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. (M.R.L.), o echipă de specialiști în procedura insolvenței. De fapt, o echipă ce are ca principală preocupare sănătatea afacerii tale.

E adevărat că suntem practicieni de top în insolvență, dar în primul rând suntem aici să te ajutăm. Avem competențe pe toate etapele ce alcătuiesc ciclul de viață al unui business, astfel încât îți putem spune la timp unde și ce doare. Dar mai ales ce să faci pentru ca afacerea ta să fie bine.

În cei peste 15 ani de practică pe piața din România am văzut multe și am învățat și mai multe. În momentul de față deținem experiența și uneltele necesare pentru a lua deciziile cele mai bune pentru clienții noștri. 

De ce suntem diferiți?

Suntem peste 30 de specialiști în echipa M.R.L. Practicieni în insolvență - cu acreditări multiple - consilieri juridici, avocați, marketing manageri, analiști. Societatea noastră are sediul central în Iași, dar performanțele obținute de-a lungul timpului alături de clienții noștri ne-au determinat să ne extindem. În prezent, avem reprezentanțe în orașele importante ale României. Am decis că trebuie să fim mai aproape de tine, de problemele tale.

Inainte de 1989 fiecare întreprindere avea nevoie de un inginer mecanic. Tot așa o întreprindere ar trebui ca, pe lângă contract cu un avocat/consilier juridic, contabil, pe locul trei eu aș pune contract de consultanță cu un practician în insolvență/firma. (cu un adevarat practician în insolvență).

De ce spun asta? Pentru că practicianul în insolvență:

Corneliu Mititelu - Biografie

Corneliu Mititelu
Asociat CoordonatorPrincipii și valori

Acesta este un capitol la care ținem enorm. Și cu care ne mândrim cu fiecare ocazie. Pentru că este vorba despre fiecare dintre noi, dar și despre echipa M.R.L. în ansamblu. Principiile despre care vorbim ne definesc, practic, atât ca oameni, cât și ca societate. Iar atunci când ești ghidat de valori sănătoase, întotdeauna în spiritul dreptății și corectitudinii, al dezvoltării personale și ca instituție, progresul individual aduce progresul de grup. Lucru de care beneficiază din plin clienții noștri. 

  • știm ce și cum să cerem pentru a fi operativi: cunoaștem cum să formulăm o cerere sau o solicitare către instituțiile naționale sau internaționale, astfel încât să nu fim nevoiți să pierdem timpul cu rectificări ulterioare
  • oferim un status exact și corect al situației de fapt; procedurile bine documentate sunt principala apărare/soluție împotriva problemelor din zona gri. Cu alte cuvinte, tragem linie atunci când e nevoie și luăm măsurile necesare
  • terminăm întotdeauna ce am început sau ce ne-am angajat să ducem la bun sfârșit. Una dintre calitățile pe care le căutăm la interviurile de angajare este această caracteristică de a duce la bun sfârșit o sarcină de lucru, fără complicații și scuze ce nu duc la nimic bun
  • compania noastră funcționează după proceduri și sisteme bine puse la punct și testate de-a lungul anilor. În acest mod evităm cu succes pierderile de timp inutile atât pentru noi, cât și pentru clienți. Dacă o problemă devine recurentă, atunci ne găsim timp să creăm o procedură de o evita pe viitor
  • verificăm totul de două ori înainte de orice lansare de proiect. Avem și o vorbă despre acest aspect: dacă înclinația spre verificare de două ori a unei sarcini / a unui proiect nu este o obișnuință înnăscută, atunci ea trebuie cultivată. Este unul dintre primele lucruri pe care le află noii noștri colegi

Certificări/Afilieri


Succesul nu vine peste noapte și niciodată fără o strategie clară. Noi am știut întotdeauna ce vrem și unde vrem să ajungem, de aceea am ținut să fim mereu cea dintâi companie din domeniu ce obține ultimele certificări și acreditări de la instituțiile abilitate. Nu e o întreprindere la îndemâna oricui, dar noi o privim ca o obligație față de noi, dar mai ales față de clienții noștri. Cu satisfacția clientului în minte, facem orice ne stă în putință să devenim mai buni și mai operativi în fiecare zi.

  • Deținem cele mai importante certificări la nivel național și internațional în ceea ce privește confidențialitatea documentelor și informațiilor cu care lucrăm.

Suntem membri ai Uniunii Naționale ai Practicienilor în Insolvență din România

Ocupăm prima poziție în topul național al societăților acceptate de AVAS în vederea participării la licitațiile de desemnare a lichidatorilor societăților la care statul deține peste 50% din acțiuni

ANAF a admis societatea noastră pe lista practicienilor agreați la nivel național

Certificări

Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. acordă o deosebită atenţie confidenţialităţii informaţiilor în posesia cărora se află în virtutea activităţii pe care o desfăşoară. Societatea noastră a obţinut o serie de certificări şi acreditări care demonstrează eficienţa sistemului de păstrare a confidenţialităţii.


ISO 9001:2008
Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. a fost prima societate de profil din România care a obţinut în anul 2006 certificatul ISO 9001:2008 nr. 4204/2, cu recertificare la 24.11.2011. Această certificare are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor organizaţiei şi, de aici, o structură mult mai logică, orientarea către client şi evaluarea satisfacţiei acestuia, precum şi angajamentul top managementului pentru o îmbunătăţire continuă.

Certificat IQNet
Certificările SRAC beneficiază de recunoaştere la nivel internaţional în baza Certificatelor IQNet (The International Certification Network) cu nr. de înregistrare RO 4204, respectiv RO 0098.

ISO/IEC 27001:2005
Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L. a obţinut certificarea ISO/IEC 27001:2005 în data de 24.11.2011, certificare ce are la bază următoarele principii: confidenţialitatea, integritatea şi disponibilitatea informaţiei.


Gabriela Mititelu - Avocat
'In afara de constiinta, totul e bestialitate.'
Decat sa faci lucruri in care nu crezi, mai bine nu le face deloc. Aici la MRL am invatat ca, in lipsa unei convingeri intime care sa te motiveze din interior, orice eventual succes este poate o batalie castigata, dar un razboi pierdut. Cele mai mari satisfactii vin din convingeri patimase, purtate ca un blazon.Pentru mine, a lucra in insolventa este o mare provocare, lucru dovedit si de cei 12 ani petrecuti alaturi de echipa MRL.
In MRL nu exista zile identice, fiecare zi este un nou prilej de a invata lucruri noi, atat din “reusite” cat si din “infrangeri”, iar noi, echipa MRL avem aceasta capacitate de a transforma orice episod mai putin placut intr-o experienta profesionala profitabila.

Oana Corneanu - Practician in insolventa
' Un gram de inspiratie valoreaza cat o tona de motivatie'
Competenta si constinciozitatea profesionala determina independenta, obiectivitatea si comportamentul etic. Lucrez in cadrul companiei Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL de 7 ani si pentru mine MRL inseamna incredere, colaborare si respect.

Patricia Baciu - Practician in insolventa
' Viata nu are limite, cu exceptia celor pe care ti pe impui singur. '


Elena Baciu - Practician in insolventa
' Energia si perseverenta cuceresc totul. '


Chiar daca viata nu este intotdeauna o “plimbare prin parc” am invatat sa accept provocarile si sa invat din ele. Acum mai bine de 11 ani am gasit compania MRL, care m-a atras prin dorinta de dezvoltare si perfectionare. Din acest motiv am ales sa devin practician in insolventa si de atunci am participat la proiecte impresionante si am invatat sa imi propun multe si sa nu fiu niciodata dezamagita de rezultate – intotdeauna va fi loc de mai bine si drumul spre atingerea perfectiunii merita fiecare milimetru.


Andrei Arhire - Practician in insolventa
' Inovatia face diferenta dintre un lider si un discipol. '

Cătălin Bucur - Consilier economist
' Nu poti opri valurile, insa poti invata sa navighezi. '

Roxana Ilie - Consilier economist
' Cand faci tot ce poti mai bun, nu stii niciodata ce miracol apare in viata ta sau in viata altui om. '


Cosmin Pop - Consilier juridic
' Nu te opri la prezent, priveste in viitor! '


Noemi Andreea Pop - Practician in insolventa
' Ca sa reusesti, trebuie sa te educi in fiecare zi. 'MRL este similar creierului, membrii MRL reprezinta neuronii si fiecare neuron detine si dezvolta mai multe conexiuni. Astfel, MRL reprezinta si functioneaza ca un sistem complex la un nivel superior.

Pentru mine MRL inseamna Mobilizare, Rezultate si Loialitate, mobilizare pentru echipa, rezultate pentru clienti, loialitate fata de toti colaboratorii nostri.

Teodor Goian Râpaș - Practician in insolventa
' Toti oamenii isi pot depasi conditia si pot dobandi succesul, daca sunt pasionati si dedicati cauzei lor. '


Cornelia Țâmpău - Practician in insolventa
' Nu-ti dori o viata usoara, doreste-ti sa devii mai bun. '
Am intrat in echipa MRL in anul 2012, de-a lungul anilor am descoperit in interiorul acestei echipe profesionalismul, seriozitatea, multumirea, autodepasirea. Invat zi de zi lucruri noi si astfel pot deveni mai buna in ceea ce fac.

In echipa MRL nu exista 2 zile identice, apar zilnic situatii noi, oameni noi, decizii mai usoare sau mai grele de luat. Viata e o continua invatare.

Liliana Crăciunaș - Practician in insolventa
' Nu exista nu stiu, ci nu stiu inca. '


Andreea Topciu - Marketing manager
' Distanta dintre visele tale si realitate se numeste actiune. '
Fiind om de marketing imi doresc sa ma reinventez, sa merg impotriva curentului, sa fiu diferita. Si ma numar printre cei norocosi, pentru ca la MRL am gasit ceea ce cautam: plus de energie, acel entuziasm si deschidere spre nou. Nici nu stiu cum au trecut 5 ani de cand fac parte din echipa MRL, pentru ca aici timpul are alta dimensiune.
Valorile nu duc nicăieri, ci definesc ceea ce ești și ceea ce transmiți.
Lucrez în domeniul insolvenței de peste 10 ani și întotdeauna am urmărit să fiu printre cei mai buni, eficienți, flexibili și entuziaști.
La MRL am găsit toate aceste valori, am găsit siguranță și încredere, corectitudine, ambiție, evoluție și inspirație. Și mă bucur că am șansa de a le transmite și clienților noștri, în fiecare etapă a activității noastre, zi de zi.
La MRL începe excelența!

Adina Tăutu - Practician in insolventa
' Excelenta este rezultatul gradual al stradaniei permanente de a face bine. '


Andrei Năstase - Practician in insolventa
' Cei care au privilegiul de a sti, au datoria de a actiona. '


In 2013 m-am alaturat echipei MRL avand functia de consilier economist. Proaspat absolvent, fara experienta, am gasit aici o adevarata echipa, tanara si ambitioasa in care am gasit adevarati mentori care m-au ajutat sa ma dezvolt atat pe plan profesional cat si personal. In cei 4 ani petrecuti in familia MRL am invatat ce inseamna spiritul de echipa, responsabilitatea si calitatea in tot ceea ce fac. Sunt o persoana deschisa spre tot ceea ce este nou, imi place sa ajut si ador provocarile.Placerea muncii aduce perfectiunea acesteia!
Noi cei de la MRL ne dezvoltam continuu pentru a deveni mai buni, ne dorim sa crestem impreuna, sa formam astfel o familie mare fericita. Daca tu crezi in tine si noi credem, daca iti doresti sa excelezi vei gasi la MRL colegi ce te pot ajuta sa-ti cresti valoarea, sa ajungi printre cei mai buni.

Adelina Dram - Practician în insolvență
' Strive not to be a success, but rather to be of value. '