Cui se adresează?

Ești titular al unei creanțe garantate și ai vrea o estimare realistă a procentului și timpului de recuperare a creanței tale? Optează pentru serviciile noastre și hai să stabilim împreună termenele pentru recuperarea creanței tale. Depășirea termenului convenit conduce la ONORARIU ZERO pentru noi!

Garanție

Oferim garanția onorariului zero pentru noi în caz de depășire a termenelor convenite.


Estimare realistă

Efectuăm o estimare realistă a procentului și timpului de recuperare a creanței tale în procedura insolvenței debitorului tău. Cu noi vei ști precis când și ce sumă vei încasa.

Dedicare

Depunem toate diligențele în vederea respectării angajamentului asumat, întrucât perspectiva neîncasării onorariului este dovada supremă a dedicării noastre.


Cui se adresează?

 • Titularilor de creanțe însoțite de garanții reale.

De ce Total Safe?

Pentru că vrei să te asiguri că angajamentul administratorului judiciar / lichidatorului judiciar nu este doar unul declarativ și dorești să ai siguranța că orice eventuală neîndeplinire a obiectivelor stabilite îi aduce și acestuia prejudicii.


Total Safe este pentru tine dacă: 

 • check
  vrei siguranță pentru recuperarea creanței tale în timp record
 • check
  îți respecți promisiunile și te aștepți ca și partenerii tăi să o facă
 • check
  vrei un partener win – win
 • check
  vrei ca și alții să își asume riscuri alături de tine


De ce să ne alegi pe noi?

Pentru că noi riscăm pentru tine și îți oferim o garanție inedită: orice depășire a termenilor contractuali duce la ONORARIU ZERO.De ce ai nevoie de serviciile noastre?

 • check
  pentru că vrei să maximizezi gradul de recuperare a creanței tale
 • check
  pentru că vrei să scurtezi durata încasării datoriilor
 • check
  pentru că vrei să fii sigur că administratorul judiciar / lichidatorul judiciar care gestionează insolvența debitorului tău depune toate eforturile pentru ca tu să îți încasezi creanța timp record

Cum te ajutăm noi?

 • check
  Din postura de administrator judiciar / lichidator judiciar ne asumăm riscuri alături de tine, astfel încât dacă nu reușim să îndeplinim obiectivele în termenele stabilite nu vom mai încasa onorariul convenit
 • check
  În funcție de situația concretă a debitorului tău vom găsi soluțiile optime pentru îndeplinirea target-ului. Poți fi sigur de faptul că vom depune toate diligențele în acest scop, întrucât perspectiva neîncasării onorariului este dovada supremă a dedicării noastre pentru îndeplinirea țelurilor tale 
 • check
  Așa cum am mai spus, money often cost to much, sau uneori timpul este mai prețios decât banii recuperați

Ce spun clienții despre serviciul Total Safe


Dorim sa va multumim pentru buna colaborare dintre MRL Satu Mare si reprezentatii APS Romania (Tonescu Finance SaRL).
Apreciem proptitudinea cu care raspundeti la solicitari, rugaminti si modul in care tratati creditorii.
Ne dorim ca relatia profesionala dintre noi sa continue bazata pe aceleasi principii de prosperitate si onestitate. Va asiguram de toata stima si respectul nostru.


Alexandru Lupoian/  
APS Romania (Tonescu Finance SaRL), Large Corporate Case Manager


Am avut parte de o colaborare foarte eficienta cu reprezentantii MRL, in cadrul dosarelor de insolventa gestionate de acestia in zona Moldovei (Iasi, Botosani, Suceava, Vaslui). In calitate de reprezentant al creditorilor, am obtinut cu usurinta informatiile si documentele solicitate, reusind astfel sa protejam in timp real interesele clientilor si sa supraveghem indeaproape desfasurarea evenimentelor importante pentru noi. Am ramas placut impresionata de profesionalismul, entuziasmul si flexibilitatea ce caracterizeaza modul de lucru al echipei MRL, intr-o procedura care deseori poate parea greoaie sau formalista. Recomand cu incredere serviciile MRL, pentru sprijinul acordat in egala masura tuturor partilor implicate in cauza.


Helga Fenea, avocat, reprezentant creditori
Mocanu si Asociatii Iași​​


Apreciez colaborarea avuta pana acum ca fiind foarte buna, de fiecare data ati raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre. De asemenea, apreciem profesionalismul si transparenta in legatura cu actele de procedura.


Victor Ionescu
 ING – Manager Restructurari

Întrebări Frecvente

Cum funcționează TOTAL SAFE?

Pe baza documentelor doveditoare a creanței garantate vom evalua obiectul garanției tale la valoarea actuală a pieței. În funcție de natura garanției – ușor vandabilă sau nu – având în vedere și experiența noastră în domeniu, vom stabili împreună timpul și calea optime în care putem lichidiza obiectul garanției.
IMPORTANT! În funcție de valoare și timp, stabilim detaliile contractului TOTAL SAFE.  

Ce riscuri vă asumați alături de noi?

Echipa noastră pluridisciplinară, precum și colaboratorii noștri vor fi achitați de M.R.L., în condițiile în care nu vom respecta graficul de plăți și termenele limită stabilite împreună.

De ce vreți să riscați?

Știm exact la ce ne angajăm.
Experiența noastră provine din proiecte derulate cu succes și verificate la sânge, în timp record și la valori peste așteptările clienților. 

Angajamentul TOTAL SAFE stabilește doar timpul de recuperare sau stabilește inclusiv valoarea recuperată?

Suntem maleabili, în funcție de cerințele clienților.  

De ce TOTAL SAFE și nu PILOT DE INSOLVENȚĂ?

Produsul Total Safe reprezintă un upgrade al serviciului nostru Pilot de Insolvență. Astfel, vei beneficia inclusiv de avantajele serviciului Pilot de Insolvență


Care sunt termenii contractuali și cine îi stabilește?

Termenele și condițiile din contract vor fi negociate și stabilite de comun acord în funcție de situația concretă.
Decizia finală va fi luată după efectuarea unei analize-diagnostic, a unor simulări de posibile scenarii cu limitare în timp și costuri și după stabilirea sumelor ce se pot recupera.
Astfel contractul va avea în vedere alegerea variantei optime și mutual avantajoase.Pentru cine NU este serviciul Total Safe?

 • check
  Pentru creditorii care nu dețin garanții reale
 • check
  Pentru cei care cred că timpul nu este o prioritate
 • check
  Pentru cei care nu vor să beneficieze de angajamente ferme


Noi riscăm pentru tine !

Sunt de acord cu utilizarea de catre MRL, a datelor cu caracter personal transmise in formularul de contact, precum si cu alte date ulterioare necesare in legatura cu solicitarea mea