TOTAL SAFE​

Ești titular al unei creanțe garantate și ai vrea o estimare realistă a procentului și timpului de recuperare a creanței tale? Optează pentru serviciile noastre și hai să stabilim împreună termenele pentru recuperarea creanței tale. Depășirea termenului convenit conduce la ONORARIU ZERO pentru noi!

Garanție

Oferim garanția onorariului zero pentru noi în caz de depășire a termenelor convenite.

Estimare realistă

Efectuăm o estimare realistă a procentului și timpului de recuperare a creanței tale în procedura insolvenței debitorului tău. Cu noi vei ști precis când și ce sumă vei încasa.

Dedicare

Depunem toate diligențele în vederea respectării angajamentului asumat, întrucât perspectiva neîncasării onorariului este dovada supremă a dedicării noastre.

Cui se adresează?

 • Titularilor de creanțe însoțite de garanții reale.

  De ce Total Safe?

  Pentru că vrei să te asiguri că angajamentul administratorului judiciar / lichidatorului judiciar nu este doar unul declarativ și dorești să ai siguranța că orice eventuală neîndeplinire a obiectivelor stabilite îi aduce și acestuia prejudicii.

Total Safe este pentru tine dacă:

 • vrei siguranță pentru recuperarea creanței tale în timp record.
 • îți respecți promisiunile și te aștepți ca și partenerii tăi să o facă.
 • vrei un partener win – win.
 • vrei ca și alții să își asume riscuri alături de tine.
[rev_slider alias=”banner-money-back-int-1″ /]

De ce ai nevoie de serviciile noastre?

 • pentru că vrei să maximizezi gradul de recuperare a creanței tale.
 • pentru că vrei să scurtezi durata încasării datoriilor.
 • pentru că vrei să fii sigur că administratorul judiciar / lichidatorul judiciar care gestionează insolvența debitorului tău depune toate eforturile pentru ca tu să îți încasezi creanța timp record.

Cum te ajutăm noi?

 • Din postura de administrator judiciar / lichidator judiciar ne asumăm riscuri alături de tine, astfel încât dacă nu reușim să îndeplinim obiectivele în termenele stabilite nu vom mai încasa onorariul convenit.
 • În funcție de situația concretă a debitorului tău vom găsi soluțiile optime pentru îndeplinirea target-ului. Poți fi sigur de faptul că vom depune toate diligențele în acest scop, întrucât perspectiva neîncasării onorariului este dovada supremă a dedicării noastre pentru îndeplinirea țelurilor tale.
 • Așa cum am mai spus, money often cost to much, sau uneori timpul este mai prețios decât banii recuperați.

Ce spun clienții despre serviciul Total Safe

Alexandru Lupoian, ​APS Romania (Tonescu Finance SaRL), Large Corporate Case Manager

Dorim să vă mulțumim pentru buna colaborare dintre MRL Satu Mare și reprezentanții APS România (Tonescu Finance SaRL). Apreciem promptitudinea cu care răspundeți la solicitări, rugăminți și modul în care tratați creditorii. Ne dorim ca relația profesională dintre noi să continue bazată pe aceleași principii de prosperitate și onestitate. Vă asigurăm de toată stima și respectul nostru.

Helga Fenea, avocat, reprezentant creditori Mocanu și Asociații Iași​​

Am avut parte de o colaborare foarte eficientă cu reprezentanții MRL, în cadrul dosarelor de insolvență gestionate de aceștia în zona Moldovei (Iași, Botoșani, Suceava, Vaslui). În calitate de reprezentant al creditorilor, am obținut cu ușurință informațiile și documentele solicitate, reușind astfel să protejăm în timp real interesele clienților și să supraveghem îndeaproape desfășurarea evenimentelor importante pentru noi. Am rămas plăcut impresionată de profesionalismul, entuziasmul și flexibilitatea ce caracterizează modul de lucru al echipei MRL, într-o procedură care deseori poate părea greoaie sau formalistă. Recomand cu încredere serviciile MRL, pentru sprijinul acordat în egală măsură tuturor părților implicate în cauză.

Victor Ionescu, ​ ING – Manager Restructurări

Apreciez colaborarea avută până acum ca fiind foarte bună, de fiecare dată ați răspuns cu promptitudine la solicitările noastre. De asemenea, apreciem profesionalismul și transparența în legătură cu actele de procedură.

Întrebări Frecvente

Cum funcționează TOTAL SAFE? Pe baza documentelor doveditoare a creanței garantate vom evalua obiectul garanției tale la valoarea actuală a pieței. În funcție de natura garanției – ușor vandabilă sau nu – având în vedere și experiența noastră în domeniu, vom stabili împreună timpul și calea optime în care putem lichidiza obiectul garanției. IMPORTANT! În funcție de valoare și timp, stabilim detaliile contractului TOTAL SAFE.  

Ce riscuri vă asumați alături de noi? Echipa noastră pluridisciplinară, precum și colaboratorii noștri vor fi achitați de M.R.L., în condițiile în care nu vom respecta graficul de plăți și termenele limită stabilite împreună.

De ce vreți să riscați? Știm exact la ce ne angajăm. Experiența noastră provine din proiecte derulate cu succes și verificate la sânge, în timp record și la valori peste așteptările clienților. 

Angajamentul TOTAL SAFE stabilește doar timpul de recuperare sau stabilește inclusiv valoarea recuperată? Suntem maleabili, în funcție de cerințele clienților.  

De ce TOTAL SAFE și nu PILOT DE INSOLVENȚĂ? Produsul Total Safe reprezintă un upgrade al serviciului nostru Pilot de Insolvență. Astfel, vei beneficia inclusiv de avantajele serviciului Pilot de Insolvență

Care sunt termenii contractuali și cine îi stabilește? Termenele și condițiile din contract vor fi negociate și stabilite de comun acord în funcție de situația concretă. Decizia finală va fi luată după efectuarea unei analize-diagnostic, a unor simulări de posibile scenarii cu limitare în timp și costuri și după stabilirea sumelor ce se pot recupera. Astfel contractul va avea în vedere alegerea variantei optime și mutual avantajoase.

Pentru cine NU este serviciul Total Safe?

 • Pentru creditorii care nu dețin garanții reale.

 • Pentru cei care cred că timpul nu este o prioritate.

 • Pentru cei care nu vor să beneficieze de angajamente ferme.

Noi riscăm pentru tine !

  Sunt de acord cu utilizarea de către MRL, a datelor cu caracter personal transmise în formularul de contact, precum și cu alte date ulterioare necesare în legatură cu solicitarea mea