TITAN

De ce abonament pentru o Afacere Stabilă?

Deși poate părea ușor neobișnuit la prima vedere, acest serviciu și-a câștigat repede adepți printre clienții noștri. Pentru că, apelând la competențele noastre, au putut să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante din viața și afacerea lor. Practic, dacă apelezi la acest serviciu, nu vei mai avea griji în ceea ce privește sănătatea afacerii tale din punct de vedere economic. Noi ne vom asigura că totul merge așa cum ai plănuit iar tu vei avea timp să fii zilnic alături de persoana iubită, să fii un bun părinte, să ai o minte sănătoasă, să fii plin de energie, să ai libertatea de a face ce vrei tu atât timp cât afacerea e pe drumul cel bun!

Asemănările făcute adesea între afaceri ca organisme economice și sociale și ființele vii, materializate în definirea funcțiilor societăților, își găsesc câmp de afirmare și în ceea ce privește CICLUL DE VIAȚĂ.

Reinventarea afacerii

Te ghidăm astfel încât să îți poți reinventa și adapta afacerea permanent.

Creșterea performanțelor

Te ajutăm să prelungești perioada de stabilitate a afacerii tale și, în timp, chiar să îți crești performanțele.

Rezultate

Cu noi vei obține rezultate cât mai bune în tot ceea ce faci, câștigând timp prețios și mai mulți bani.

Noi te ajutăm să duci „curba” în sus!

Dacă vrei:

 • să ai o viață care are un sens
 • să fii zi de zi alături de persoana pe care o iubești
 • să fii în formă bună
 • să fii un bun părinte
 • să ai o minte sănătoasă
 • să fii plin de energie
 • să ai destui bani pentru a explora lumea
 • să ai libertate
 • să contribui

trebuie să ai un Abonament pentru o afacere stabilă – „TITAN”.

Permite-ne să îți punem câteva întrebări…

  1. Te-ai săturat să pleci acasă cu tot cu problemele nerezolvate, iar acest stres să își pună amprenta asupra vieții de familie?
  2. Ai investit prea mulți bani pe tot felul de soluții și nu se văd rezultatele?
  3. Nu reușești să te faci înțeles?​
  4. Simți că problemele tale au soluții, dar nu le găsești?
  5. Toate lucrurile par imposibile până când cineva le face?
  6. Afacerea ta stagnează, indiferent de ce faci? Dacă răspunsul tău este “DA” la oricare din întrebările de mai sus, ai nevoie de TITAN – Abonament pentru o afacere stabilă.

Serviciul TITAN – “abonament pentru o afacere stabilă” este pentru tine dacă:

 • esti antreprenor și vrei mai mult de la afacerea ta – mai multe vânzări, mai mulți clienți, mai mult profit.
 • ești în pană de idei și nu știi ce să implementezi pentru a aduce un plus de valoare afacerii tale.
 • ai lansat recent o afacere și nu știi cum să o faci stabilă.
 • ai o afacere și vrei să atragi oamenii care sunt cu adevărat interesați de ceea ce oferi.
 • nu știi cum să supraviețuiești într-o piață extrem de competitivă, vrei să te diferențiezi de competitorii tăi, să câștigi segmente și nișe de piață noi.
 • nu ai un plan de afaceri, nu ai suficienți bani, moralul angajaților este scăzut, oamenii sunt extenuați, costurile sunt prea mari, termenele de livrare sunt prea mari, trebuie să regândești cumva totul de la zero.

De ce să ne alegi pe noi?

 • pentru că știm să ne organizăm pentru a-ți oferi rezultatele dorite cât de repede se poate și pentru că vom colabora în permanență cu tine astfel încât să ajungem împreună la rezultatul scontat.
 • pentru că avem specialiștii de care ai nevoie din domeniul juridic, financiar, fiscal, management, marketing.
 • pentru că detectăm și corectăm neconformitățile, ascultăm activ clientul, focalizăm activitățile către client, anticipăm și depășim așteptările.
 • detectăm și reducem toate riscurile, prevenim astăzi pentru că mâine să nu fie prea târziu.
 • lucrăm productiv și eficient, oferim soluții valoroase pentru clienți.
 • respectăm un mod de lucru sistematizat, ne implicăm în comunicare și dezvoltarea resurselor umane.

Cum te ajută serviciul TITAN – Abonament pentru o afacere stabilă?

 • analizăm și diagnosticăm afacerea ta – analizăm toți indicatorii de “sănătate” ai unui business și facem prognoze despre cum vor evolua lucrurile în viitor – analiza SWOT respectiv puncte tari vs. puncte slabe.
 • pe baza informațiilor de la primul punct, îți vom propune, analiza, negocia, măsuri/strategii în vederea eficientizării criteriilor de performanță.
 • vom lucra împreună cu tine la aplicarea soluțiilor stabilite și agreate de comun acord; pe parcurs, dacă este cazul, se vor face modificări/adaptări în funcție de necesități.
 • ne vom asigura de respectarea condițiilor de menținere permanentă a soluțiilor implementate și de verificarea periodică a stării sistemelor aplicate.

Încă te mai intrebi dacă TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ este pentru tine?

 • TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ este pentru tine dacă știi cât de valoroasă este afacerea ta și îți dorești să-i dezlănțui adevăratul potențial.
 • TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ este pentru tine dacă te-ai săturat să pierzi contracte în faţa concurenţei.
 • TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ este pentru tine dacă nu ştii cum să te diferenţiezi faţă de concurenţă.
 • TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ este pentru tine dacă vrei să îţi investești timpul și în alte lucruri care contează.
 • TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ NU este pentru tine dacă esti în căutarea unei soluții „Hocus Pocus” care să îți aducă bani imediat.
 • TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ NU este pentru tine dacă vrei îți păcălești clienții.
 • TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ NU este pentru tine dacă nu înțelegi că fiecare dintre strategiile propuse de noi trebuie să fie implementate simultan, pentru a-ți atinge obiectivele.

Ce spun clienții despre Abonamentul pentru o afacere stabilă

Chitic Veta / Director economic International Nifavil Construct SRL

Atasiei Silviu – Petru​, Construcții Generale Moldova S.R.L. Administrator

Am fost plăcut impresionat de serviciile oferite de MRL și de calitatea acestora. Am găsit aici rapiditate și promptitudine din partea personalului în rezolvarea tuturor situațiilor. Cu siguranță voi mai apela la serviciile dvs! Mult succes pe viitor în toate proiectele!

Chitic Veta / Director economic International Nifavil Construct SRL

Atasiei Silviu – Petru​, Constructii Generale Moldova S.R.L. Administrator

Am fost placut impresionat de serviciile oferite de MRL si de calitatea acestora. Am gasit aici rapiditate si promptitudine din partea personalului in rezolvarea tuturor situatiilor. Cu siguranta voi mai apela la serviciile dvs! Mult succes pe viitor in toate proiectele! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dvs! Mult succes pe viitor in toate proiectele!

Dan Lăzureanu / Administrator

Nawar Samir Abdelaziz Hassan

​Calitatea serviciilor oferite este la cote maxime, sunteți o echipă de profesioniști! Recomand cu mare încredere serviciile oferite de M.R.L. !

Întrebări Frecvente

Ce am de câștigat dacă aleg TITAN – Abonament pentru o afacere stabilă? Abonamentul pentru o afacere stabilă îți asigură creșterea profitabilității, soluții dedicate și personalizate pentru problemele tale și pentru managementul organizației. 

Care ar fi rezultatul scontat prin aplicarea unei/unor noi soluții? Abonamentul pentru o afacere stabilă își propune să te ajute să îți controlezi afacerea, să o menții cât mai mult în parametrii de stabilitate, cu ancorarea permanentă în realitate.  

Ce probleme pot apărea pe parcursul implementării noilor soluții?​ Cea mai frecventă problemă care poate apărea este rezistența la schimbare, însă schimbarea este un fenomen intrinsec al dinamicii socio-comerciale. Fiecare schimbare va fi implementată într-o perioadă suficientă de timp astfel încât să permită adaptarea la noile proceduri de lucru.

Când ar trebui să fie implementata schimbarea? Acum! Contactează-ne 

Serviciul Abonament pentru o afacere stabilă NU este pentru tine dacă:

 • nu te interesează soarta afacerii tale.
 • crezi că le știi pe toate și nimeni nu te poate consilia.
 • consideri că declinul este inevitabil și indiferent ce ai face nu ai putea să-ți redresezi business-ul.

Și totuși, încă mai stai pe gânduri?

Vezi lista cu o mică parte din avantajele pe care le câștigi:

Timp

Timpul este cea mai importantă resursă a ta. Hai să te învățăm să o gestionezi eficient. Astfel, vei avea mai mult timp pentru familie și prieteni, pentru dezvoltarea afacerii tale și pentru mai multe întâlniri cu partenerii tăi.

Bani

Noi știm să-ți transformăm afacerea într-o sursă inepuizabilă de bani. Cu TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ, vei avea libertatea financiară la care visezi.

Rezultate

Aplicând strategiile propuse prin serviciul TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ vei fi uimit cât de mult poți crește!

Energie

Cu toții avem energie. Cu TITAN – ABONAMENT PENTRU AFACERE STABILĂ vei răspândi doar energie pozitivă.

TITAN Abonament pentru afacere stabilă este disponibil doar unui numar limitat de clienți!

Această soluție presupune o adevărată mobilizare de forțe din partea întregii echipe, de aceea putem oferi aceasta soluție doar unui număr limitat de clienți. Dacă vrei să profiți și tu, dă-ne de veste chiar acum și lasă-ne să dezlănțuim adevărata forță a afacerii tale!

Hai să prelungim cât mai mult etapa prosperă a afacerii tale!

  Sunt de acord cu utilizarea de către MRL, a datelor cu caracter personal transmise în formularul de contact, precum și cu alte date ulterioare necesare în legatură cu solicitarea mea