DE CE MONEY BACK HOME

Ai împrumutat prietenii, iar acum nu îți mai răspund la telefon, mesaje, mail etc? Ai intrat într-o asociere din care nu știi cum să mai ieși? Ai fost păcălit prin diverse inginerii financiare? Vrei să îți recuperezi banii? Soluția tuturor problemelor: MBH!

Recuperare bani

Știm care este cea mai bună cale de urmat pentru ca tu să îți recuperezi banii cât mai repede posibil.

Procedee noi

Aplicăm procedee noi, altele decât cele pe care le aplici tu în mod uzual pentru a obține rezultate inovative.

Servicii complete

Îți oferim servicii complete din partea echipei mixte a MRL formate din avocați, contabili, practicieni în insolvență și alți colaboratori în domenii conexe.

Cui se adresează?

 • băncilor, societăților de leasing, celor care au cumpărat credite neperformante (N.P.L.).
 • celor care au fost creduli și au oferit sume de bani pe care acum nu le mai pot recupera.
 • celor care au prestat un serviciu, iar beneficiarii nu i-au plătit așa cum fusese înțelegerea.
 • celor care au achitat un avans mare pentru un serviciu, dar contractorul a dispărut.
 • celor care au neînțelegeri cu asociații, acționarii, rudele asociaților și vor un exit din afacere.

De ce ai nevoie de MBH?

 • o echipă pluridisciplinară de specialiști îți poate dezvălui soluții pe care tu nu le cunoști.
 • ai nevoie de o strategie de recuperare a banilor tăi, într-un grad maxim și un timp optim.
 • nu știi care este calea cea mai bună de urmat pentru rezolvarea problemei tale.
 • vrei să te asiguri că cei care îți datorează bani nu își pun averea la adăpost.
 • vrei să afli care dintre procedurile de executare îți satisface cel mai bine interesele: executare silită, tranzacție, convenție de reeșalonare a datoriei, dare în plată, conversie datorii în părți sociale, reorganizare judiciară a debitorului tău, lichidare etc. 
 • vrei să îți recuperezi cât mai mult din investițiile făcute în societatea ta și/sau în relațiile cu partenerii tăi de afaceri.

Pachetul MBH este pentru tine dacă:

 • vrei să-ți recuperezi banii pe care i-ai împrumutat.
 • situația împrumutului s-a deteriorat și au apărut evenimente neprevăzute.
 • garanțiile oferite inițial nu mai acoperă valoarea împrumutului.
 • simți că ai atins maximul de dezvoltare și că ar fi bun un exit din afacere.
 • comportamentul asociaților s-a schimbat și vrei să îți recuperezi investiția.

Cum te ajută MBH?

 • analizăm și diagnosticăm situația debitorului tău; analizăm toți indicatorii de “sănătate” ai business-ului acestuia și facem prognoze despre cum vor evolua lucrurile în viitor.
 • pe baza informațiilor de la primul punct, îți vom propune soluții personalizate.
 • vom lucra împreună cu tine la aplicarea soluțiilor stabilite și agreate de comun acord; pe parcurs, dacă este cazul, se vor face modificări/adaptări în funcție de necesități.
 • ne vom asigura de respectarea condițiilor de menținere permanentă a soluțiilor implementate și de verificarea periodică a stării sistemelor aplicate.
 • vom negocia cu debitorii tăi eventuale reeșalonări sau modalități alternative pentru stingerea datoriei, acolo unde este cazul.

Alege acum pachetul care ți se potrivește:

Pachetul SILVER

 • Se pretează în situațiile în care ai nevoie de sprijin pentru recuperarea unei singure creanțe. Onorariul este doar procentual și se stabilește în funcție de valoarea creanței, dar și de vechimea acesteia.

Pachetul GOLD

 • Se pretează pentru situațiile în care ai nevoie de consultanță în mod constant iar numărul creanțelor de recuperat nu depășește 20 iar valoarea însumată a creanțelor de recuperat nu depășește 1.000.000 lei. Pachetul GOLD este un abonament lunar full, fără alte costuri procentuale.

Pachetul PLATINUM

 • Acesta este pachetul nostru Premium. Se pretează societăților care doresc consultanță nelimitată, în orice problemă cu care se confruntă. Onorariul se negociază în funcție de complexitatea angajamentului, sub formă de onorariu lunar și onorariu de succes în funcție de sumele efectiv recuperate.

Ce spun clienții despre serviciul Money Back Home

Alexandru Lupoian, ​APS Romania (Tonescu Finance SaRL) Large Corporate Case Manager

Dorim să vă mulțumim pentru buna colaborare dintre MRL Satu Mare și reprezentanții APS Romania (Tonescu Finance SaRL). Apreciem promptitudinea cu care răspundeți la solicitări, rugăminți și modul în care tratați creditorii. Ne dorim ca relația profesională dintre noi să continue bazată pe aceleași principii de prosperitate și onestitate. Vă asigurăm de toată stima și respectul nostru.

Bălan Cătălin Claudiu, S.C. AVICOLA IAșI S.A. Administrator special

Până în prezent, colaborarea la toate nivelurile cu Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L este foarte bună, oferind servicii de înalt nivel profesional. Comunicarea cu managerul de proiect este la un nivel foarte bun, oferindu-ne ajutor și soluții oricând a fost necesar. Și din partea personalului MRL cu care am colaborat, a existat întotdeauna disponibilitate și promptitudine, existând calitate în soluțiile oferite.
Toată echipa MRL cu care noi colaborăm are un înalt profesionalism, rezolvând și gestionând corespunzător chiar și situațiile de criză.

Dr. Ing. Agavriloaei Neculai, A.C.K. Fluid SRL – administrator special

Profesionalismul de care au dat dovadă toți cei responsabili de activitatea SC ACK FLUID SRL (de-a lungul timpului s-au succedat mai mulți colaboratori) a fost la cote maxime. S-au găsit astfel de soluții pentru a se depăși situații critice, recuperîndu-se creanțe de la debitorii noștri (ex.: SC Safcons SRL) cu sume considerabile.

Întrebări Frecvente

De ce să apelez la MBH – MONEY BACK HOME și să nu mă adresez unui avocat? Apelând la serviciul nostru MBH vei beneficia de servicii complete din partea unei echipe mixte formate din avocați, contabili, practicieni în insolvență și alți colaboratori în domenii conexe. Este binecunoscut faptul că rezultatele lucrului în echipă sunt mai eficiente decât cele rezultate din lucru individual. 

Cât de mult durează până voi vedea rezultate? Apariția rezultatelor este influențată de o multitudine de factori diverși. În funcție de detaliile concrete ale speței tale, vom face o analiză cu privire la posibilitățile pe care le ai la îndemână și îți vom putea propune varianta optimă pentru tine. De asemenea, și soluțiile pe care le-ai aplicat în trecut își pot pune amprenta asupra timpului necesar pentru obținerea rezultatelor. 

Ce am de câștigat dacă apelez la MBH? Money often costs too much. Pachetul oferit conține servicii integrate: evaluare, contabilitate, fiscalitate, juridic, management, marketing, care, achiziționate separat ar conduce la creșterea costurilor. Adoptarea unor soluții inovative și verificate în timp de către echipa noastră va conduce, cu siguranță, la maximizarea șanselor de atingere a scopului urmărit de tine. 

Îmi puteți garanta rezultate? Ceea ce trebuie să știi este că rezultatele nu pot fi garantate astfel că ar trebui să îți ridici reale semne de întrebare cu privire la seriozitatea celor care fac astfel de afirmații. Noi îți putem garanta că vom face tot posibilul pentru atingerea obiectivelor și că strategiile pe care ți le propunem sunt rezultatul unei experiențe vaste în domeniu și a unui proces atent de analiză, elaborare și implementare.  

Pentru cine NU este pachetul BMH?

 • MBH nu îți va fi de folos dacă nu pui în practică sfaturile noastre, nu ne furnizezi informațiile de care avem nevoie și nu intenționezi să urmezi strategiile pe care ți le propunem.

 • crezi că ce a funcționat ieri va fi valabil și mâine.

 • daca tu crezi ca știi mai bine cum se face MBH, atunci nu îți recomandăm sa apelezi la serviciile noastre.

VINO SĂ TE ÎNVĂȚĂM SĂ DEȚII CONTROLUL!

  Sunt de acord cu utilizarea de către MRL, a datelor cu caracter personal transmise în formularul de contact, precum și cu alte date ulterioare necesare în legatură cu solicitarea mea