DE CE MONEY BACK HOME

Ai împrumutat prietenii, iar acum nu îți mai răspund la telefon, mesaje, mail etc? Ai intrat într-o asociere din care nu știi cum să mai ieși? Ai fost păcălit prin diverse inginerii financiare? Vrei să îți recuperezi banii?
Soluția tuturor problemelor: MBH!

 Recuperare bani

Știm care este cea mai bună cale de urmat pentru ca tu să îți recuperezi banii cât mai repede posibil.

Procedee noi

Aplicăm procedee noi, altele decât cele pe care le aplici tu în mod uzual pentru a obține rezultate inovative.

Servicii complete

Îți oferim servicii complete din partea echipei mixte a MRL formate din avocați, contabili, practicieni în insolvență și alți colaboratori în domenii conexe.


Cui i se adresează?

 • băncilor, societăților de leasing, celor care au cumpărat credite neperformante (N.P.L.).
 • celor care au fost creduli și au oferit sume de bani pe care acum nu le mai pot recupera,
 • celor care au prestat un serviciu, iar beneficiarii nu i-au plătit așa cum fusese înțelegerea,
 • celor care au achitat un avans mare pentru un serviciu, dar contractorul a dispărut
 • celor care au neînțelegeri cu asociații, acționarii, rudele asociaților și vor un exit din afacere

De ce ai nevoie de MBH?

 • o echipă pluridisciplinară de specialiști îți poate dezvălui soluții pe care tu nu le cunoști
 • ai nevoie de o strategie de recuperare a banilor tăi, într-un grad maxim și un timp optim 
 • nu știi care este calea cea mai bună de urmat pentru rezolvarea problemei tale
 • vrei să te asiguri că cei care îți datorează bani nu își pun averea la adăpost
 • vrei să afli care dintre procedurile de executare îți satisface cel mai bine interesele: executare silită, tranzacție, convenție de reeșalonare a datoriei, dare în plată, conversie datorii în părți sociale, reorganizare judiciară a debitorului tău, lichidare etc. 
 • vrei să îți recuperezi cât mai mult din investițiile făcute în societatea ta și/sau în relațiile cu partenerii tăi de afaceri

Pachetul MBH este pentru tine dacă: 

 • vrei să-ți recuperezi banii pe care i-ai împrumutat
 • situația împrumutului s-a deteriorat și au apărut evenimente neprevăzute
 • garanțiile oferite inițial nu mai acoperă valoarea împrumutului
 • simți că ai atins maximul de dezvoltare și că ar fi bun un exit din afacere
 • comportamentul asociaților s-a schimbat și vrei să îți recuperezi investiția.


De ce să ne alegi pe noi?

Pentru că rezultatele inovative pot fi obținute doar prin aplicarea unor procedee noi, altele decât cele pe care le aplici tu în mod uzual. Apelând la MBH te vei asigura că îți vei recupera banii mai repede decât sperai. Asta pentru că folosim toate soluțiile legale cunoscute și mai puțin cunoscute pentru a-ți rezolva problema.Cum te ajută MBH?

 • analizăm și diagnosticăm situația debitorului tău; analizăm toți indicatorii de “sănătate” ai business-ului acestuia și facem prognoze despre cum vor evolua lucrurile în viitor 
 • pe baza informațiilor de la primul punct, îți vom propune soluții personalizate 
 • vom lucra împreună cu tine la aplicarea soluțiilor stabilite și agreate de comun acord; pe parcurs, dacă este cazul, se vor face modificări/adaptări în funcție de necesități
 • ne vom asigura de respectarea condițiilor de menținere permanentă a soluțiilor implementate și de verificarea periodică a stării sistemelor aplicate
 • vom negocia cu debitorii tăi eventuale reeșalonări sau modalități alternative pentru stingerea datoriei, acolo unde este cazul

Alege acum pachetul care ți se potrivește:

Pachetul SILVER


Se pretează în situațiile în care ai nevoie de sprijin pentru recuperarea unei singure creanțe.
Onorariul este doar procentual și se stabilește în funcție de valoarea creanței, dar și de vechimea acesteia.
Pachetul GOLD


Se pretează pentru situațiile în care ai nevoie de consultanță în mod constant iar numărul creanțelor de recuperat nu depășește 20 iar valoarea însumată a creanțelor de recuperat nu depășește 1.000.000 lei. Pachetul GOLD este un abonament lunar full, fără alte costuri procentuale.


Pachetul PLATINUM


Acesta este pachetul nostru Premium. Se pretează societăților care doresc consultanță nelimitată, în orice problemă cu care se confruntă. Onorariul se negociază în funcție de complexitatea angajamentului, sub formă de onorariu lunar și onorariu de succes în funcție de sumele efectiv recuperate.


Ce spun clienții despre serviciul Money Back Home


Dorim sa va multumim pentru buna colaborare dintre MRL Satu Mare si reprezentatii APS Romania (Tonescu Finance SaRL).
Apreciem promptitudinea cu care raspundeti la solicitari, rugaminti si modul in care tratati creditorii.
Ne dorim ca relatia profesionala dintre noi sa continue bazata pe aceleasi principii de prosperitate si onestitate. Va asiguram de toata stima si respectul nostru.


Alexandru Lupoian/  
APS Romania (Tonescu Finance SaRL) Large Corporate Case Manager


Anii de colaborare ce o avem cu MRL, la nivel national, se pot rezuma la urmatoarele: Profesionisti, transparenti, mereu o solutie la indemana si prompti in tot ceea ce fac.


Toni Tudose 
Cabinet de Avocat "TUDOSE ANTONEL"


Profesionalismul de care au dat dovada toti cei responsabili de activitatea SC ACK FLUID SRL (de-a lungul timpului s-au succedat mai multi colaboratori) a fost la cote maxime. S-au gasit astfel de solutii pentru a se depasi situatii critice, recuperandu-se creante de la debitorii nostri (ex.: SC Safcons SRL) cu sume considerabile.


Dr. Ing. Agavriloaei Neculai 
A.C.K. Fluid SRL - administrator special

Întrebări Frecvente

De ce să apelez la MBH – MONEY BACK HOME și să nu mă adresez unui avocat?

Apelând la serviciul nostru MBH vei beneficia de servicii complete din partea unei echipe mixte formate din avocați, contabili, practicieni în insolvență și alți colaboratori în domenii conexe. Este binecunoscut faptul că rezultatele lucrului în echipă sunt mai eficiente decât cele rezultate din lucru individual. 

Cât de mult durează până voi vedea rezultate?

Apariția rezultatelor este influențată de o multitudine de factori diverși. În funcție de detaliile concrete ale speței tale, vom face o analiză cu privire la posibilitățile pe care le ai la îndemână și îți vom putea propune varianta optimă pentru tine. De asemenea, și soluțiile pe care le-ai aplicat în trecut își pot pune amprenta asupra timpului necesar pentru obținerea rezultatelor. 

Ce am de câștigat dacă apelez la MBH?

Money often costs too much. Pachetul oferit conține servicii integrate: evaluare, contabilitate, fiscalitate, juridic, management, marketing, care, achiziționate separat ar conduce la creștea costurilor.
Adoptarea unor soluții inovative și verificate în timp de către echipa noastră va conduce, cu siguranță, la maximizarea șanselor de atingere a scopului urmărit de tine. 

Îmi puteți garanta rezultate?

Ceea ce trebuie să știi este că rezultatele nu pot fi garantate astfel că ar trebui să îți ridici reale semne de întrebare cu privire la seriozitatea celor care fac astfel de afirmații.
Noi îți putem garanta că vom face tot posibilul pentru atingerea obiectivelor și că strategiile pe care ți le propunem sunt rezultatul unei experiențe vaste în domeniu și a unui proces atent de analiză, elaborare și implementare.  


Pentru cine NU este pachetul MBH?

 • MBH nu îți va fi de folos dacă nu pui în practică sfaturile noastre, nu ne furnizezi informațiile de care avem nevoie și nu intenționezi să urmezi strategiile pe care ți le propunem,
 • crezi că ce a funcționat ieri va fi valabil și mâine,
 • daca tu crezi ca știi mai bine cum se face MBH, atunci nu îți recomandăm sa apelezi la serviciile noastre


Let us bring your Money Back Home!

Sunt de acord cu utilizarea de catre MRL, a datelor cu caracter personal transmise in formularul de contact, precum si cu alte date ulterioare necesare in legatura cu solicitarea mea