Internațional Nivafil Construct S.R.L., compania băcăună specializată în executarea lucrărilor de constructii civile și industriale, ce are în portofoliu lucrări importante de locuințe individuale și colective precum complexul rezidențial din zona Arenei Mall – Evocasa Completa, amenajări de spații comerciale și administrative, spații de producție, reabilitări de construcții, stații de pompare, drumuri, alimentare cu apă și canalizare și lucrări de infrastructură la drumuri comunale, și-a reorganizat cu succes activitatea.

Beneficiar al Serviciului pentru reorganizare Phoenix, Internațional Nivafil Construct S.R.L. sub îndrumarea administratorului judiciar Mangament Reorganizare Lichidare Iași SPRL, a reușit redresarea to¬tală a busi¬nes¬sului, care re¬prezintă de fapt ie¬şi¬rea din insolvenţă, prin achitarea tuturor dato¬riilor pe care s-a angajat să le plătească prin planul de reorganizare.

În data de 05.01.2015, s-a depus la dosarul cauzei planul de reorganizare al debitoarei Internațional Nivafil S.R.L. propus de administratorul special dl Filip Vasile. Planul de reorganizare a fost votat de 100% din total masa credală în cadrul ședinței Adunării creditorilor din data de 06.02.2015.

Cel mai vital factor din planul de reorganizare a fost identificarea unei surse de “fresh money”, iar în acest caz încasările firmei în insolvenţă au provenit în special din activitatea curentă și închirierea parțială a activelor societății. Astfel, Internațional Nivafil Construct S.R.L. și-a îndeplinit obligațiile prevăzute în planul de reorganizare prin plata integrală a creanțelor înscrise în tabelul definitiv, în cei 3 ani în care s-a derulat planul de reorganizare, sub umbrela M.R.L.

Alege la timp renașterea afacerii tale și poți avea o reorganizare de succes!

Persoană de contact:
Andreea Topciu – Marketing Manager
+0756.227.227
andreea.topciu@insolventa.ro