MECANO FUC S.A., cea mai mare producătoare de utilaje pentru extracţie şi construcţii din zona Moldovei, continuatorul colosului Mecanica S.A. Vaslui, intră într-o nouă etapă.

În cadrul Adunării Creditorilor din data de 10.07.2018 MECANO FUC S.A. și-a aprobat Planul de Reorganizare, iar la termenul din data de 29.01.2019 instanța a confirmat planul de reorganizare. Practic, începând cu această dată societatea a intrat în procedura de reorganizare.

Atât creditorii cât și judecătorul au considerat că societatea merită o șansă de relansare a activității. Prin planul de reorganizare confirmat se propune achitarea datoriilor într-un interval de până la 3 ani, bazându-se pe resursele tehnologice existente și experiența personalului, sub supravegherea administratorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L.

Între măsurile strategice ce vor fi implementate se numără: o nouă strategie de gestionare a activelor societății, reeșalonarea datoriilor și restructurarea organizatorică, o redresare generală a activității societății, acțiuni ce vor beneficia de toată atenția si vigilența administratorului judiciar.

Actorii angajați în acest proces, în frunte cu administratorul judiciar MRL IAȘI S.P.R.L., își propun să redea societății gloria de altădată.

Cu o istorie ce începe în urmă cu 40 de ani  – prin precursoarea sa, Mecanica S.A.Vaslui, odinioară cap de listă în topul economiei vasluiene și nu numai – Mecano Fuc S.A. are, începând cu data confirmării planului de reorganizare, o nouă direcție.

Sub logo-ul “Încredere, seriozitate, calitate”, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. pune la bătaie experiența, furnizează arsenalul, îți arătă strategia și se ocupă de implementarea tuturor măsurilor pentru regenerarea afacerii tale, prin intermediul unui plan de reorganizare.

Planul de reorganizare Phoenix este soluția pentru redresarea afacerii tale, aceasta redevenind exact ceea ce ți-ai imaginat tu, “constructorul” ei: un succes 100%! 

 

Persoană de contact:                                                     Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL

Andreea Topciu – Marketing Manager                     Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82

+0756.227.227                                                                +40.232.243.864

andreea.topciu@insolventa.ro                                    iasi@insolventa.ro