Pensiunea este situata in loc. Iacobeni-Tolovanu, jud. Suceava, o zona deosebit de frumoasa din Bucovina, pe malul raului Bistrita Aurie, la poalele muntilor Suhard, 4 km de comuna muzeu Ciocanesti –Bucovina si 20 km de partia de schi Carlibaba.

Pensiunea are un regim de inaltime P+E, suprafata construita de 413 mp si dispune de o capacitatate de cazare de 27 locuri, in 12 camere duble si un apartament, toate cu bai proprii. Pensiunea pune la dispozitia turistilor un restaurant cu capacitate de 80 de locuri ce poate fi folosit ca sala de conferinte.

Alte dotari: bucatarie complet utilata, doua sali de biliard, ping pong, sah, spatiu exterior pentru agrement (foișor, gratar, foc de tabara etc.) si parcare generoasa.

Pensiunea este amplasata pe un teren in suprafata de 18.601 mp si este pretabila pentru agrement, activitati de tip team building, seminarii, conferinte etc.

Pensiunea este scoasa la vanzare prin licitatie publica in data de 21.11.2017, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL (MRL), din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași

Rata estimata de 968 Euro/luna se adreseaza persoanelor eligibile pentru credite bancare, nu include dobanzile si comisioanele bancare si este calculatata pentru 20 ani.

Bonus: teren de sport, mini stana, izvor si alte constructii.

Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmeaza a fi scoase la vanzare au obligatia, sub sancţiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana la data de 20.11.2017, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar MRL.

Componenta si descrierea activelor scoase la vanzare, precum si conditiile de participare (inclusiv conditia prezentarii dovezii de depunere a garantiei de participare), sunt cuprinse in caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi SPRL (MRL) din mun. Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iasi, in fiecare zi de luni pana vineri, orele 9.00 – 16.00, pana pe data de 20.11.2017, ora 12.00 sau pe site-ul www.insolventa.ro, pe baza unei programari prealabile de 24 de ore.