Spune legenda că la fiecare cinci sute de ani, când începe să se simtă slăbit şi bătrân, Phoenixul zboară spre vest, pe munte, construieşte un cuib parfumat, iar Soarele îl arde iar și iar până rămâne doar cenuşa din el. Și, de fiecare dată, Phoenixul renaşte din acea cenuşă, proaspăt, nou şi tânăr.
Fascinant, nu-i așa?
Ei bine, nu trebuie să fii o ființă mitologică pentru a putea face la fel. Și nici nu trebuie să aștepți o perioadă atât de lungă.
Ca și în viață, într-o afacere există perioade cu suișuri și coborâșuri. Ai trăit momente în care datoriile au devenit copleșitoare? Știai că vei avea resurse, însă nu atunci când creditorul trebuia achitat? Probabil ai încercat să negociezi o reeșalonare a sumelor pe care le datorai. Cât te-au păsuit? Cu siguranță perioada de grație nu a fost mai îndelungată de 6 luni, poate 1 an, dacă ai întâlnit un creditor mai generos. Ce ți-au cerut în schimbul bunăvoinței lor? Dobânzi suplimentare și usturătoare? Garanții noi?
Poate că te confrunți cu această situație chiar acum și cauți soluții.
După cum știi, în contextul condițiilor economice actuale doar cei mai buni rezistă. De cele mai multe ori, cei mai buni se dovedesc a fi cei care știu când și unde să ceară ajutor.
Prin urmare, nu e totul pierdut! Dacă acționezi la timp, afacerea ta, în care cu siguranță ai investit timp, pasiune, resurse, poate renaște din propria cenușă.
Astăzi îți vom prezenta doar unul dintre multiplele beneficii ale planului de reorganizare Phoenix – serviciu de care poți beneficia cu succes dacă vei fi suficient de inspirat să alegi la timp renașterea în locul declinului.
Află că, în reorganizare îți poți eșalona datoriile pe termene lungi, ajungând chiar până la 4 ani.
Deja îți imaginezi câte proiecte poți finaliza în tot acest timp, cum te poți reinventa pentru a-ți onora obligațiile.
Garanții suplimentare? Nu sunt necesare! Doar inspirație și bineînțeles, eforturi susținute pentru a duce la bun sfârșit proiectele.
Planul de reorganizare Phoenix poate fi soluția pentru redresarea afacerii tale, aceasta redevenind exact ceea ce ți-ai imaginat tu, “constructorul” ei: un succes 100%!
În lumea afacerilor cei care se limitează doar la propria concepție și nu cer la timp ajutorul experților sunt cei care apar, „strălucesc” o perioadă și apoi dispar. Un Plan de Reorganizare înțelept întocmit ajută antreprenorii care luptă pentru afacerea proprie să nu devină un astfel de „meteorit”.
Alege să renaști!